Wijngilde de Roemer

Kinrooi (B)

Binnenkort

  • Za 21-04 Champagneavond (19 uur)
  • Ma 07-05 Depot (19-20 uur)
  • Zo 13-05 Champagne opzetten
  • Do 17-05 Keurgroep (Rose)
  • Za 26-05 9:00 uur Champagne filteren (bij Chrètien)

Zoeken

Informatie of aanmelden

U geeft interesse in het maken van wijn/bier of likeur?
Schrijf u dan in als lid van onze vereniging of vraag om meer informatie.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Suikerberekening

Suikerberekening

Met dit formulier kunt u berekenen hoeveel suiker er aan de most moet worden toegevoegd om het benodigde alcoholpercentage te halen.

(*) = verplicht veld
Gewenst alcohol % in Ochsle(*)
Ongeldige invoer

Gemeten suiker in de most(*)
Ongeldige invoer

Gemeten zuur (in gram)(*)
Ongeldige invoer

Aantal liters sap(*)
Ongeldige invoer

Correctie voor volume toename(*)
Ongeldige invoer

15% toename door toevoeging van extra suiker.

Toe te voegen suiker (gram)
Ongeldige invoer

Voeg deze suiker toe opgelost in het sap. Indien u de suiker oplost in b.v. water dient er extra volumetoename toegepast te worden.

Copyright © 2018. All Rights Reserved.